Pakurikääpäuute

Pakurikääpä on koivussa kasvava hiilenmusta lahottajasieni. Sillä on pitkä historia Venäjällä, Suomessa ja Aasiassa eräänlaisena toonisena yrttinä. Pakurista on jo vuosisatoja valmistettu parantavaa juomaa. Viime vuosikymmenien aikana tutkimukset ovat osoittaneet, että pakurikääpä sisältää suuren määrän antioksidantteja ja muita hyvinvointia edistäviä aineosia. Pakurista on tullut suosittu terveystee ja monipuolisesti immuunipuolustusta vahvistava rohdos. Puhdistamon pakurituotteet ovat 100% kotimaisia!

Kansanlääkinnässä pakurikäävän rohdoskäyttö on ollut monipuolinen:
 • maha- ja suolistovaivojen hoito.
 • väsymyksen vähentäminen
 • työkyvyn lisääminen
 • kipujen lievitys
 • verensokein tasaaminen
 • yleisesti tukemaan syövän hoitoa
 • ulkoisesti erilaisiin iho-ongelmiin jne.

Lukiessa ihmisten käyttökokemuksia voi vain hämmästellä mihin kaikkeen apu on tullut pakurista. Allergioihin, flunssiin ja suurimpana kaikesta syöpään. Aivan uskomaton tuote!!!

Tuotekuvaus
Havupuu + Pakuri

Havupuusta, tässä tapauksessa kotimaisesta männystä saatava kuoriosa on erityisen arvokas mineraalien sekä antioksidanttisten yhdisteiden lähde. Eräs tunnetuimmista männynkuoren sisältämistä yhdisteistä on mestariantioksidantiksikin kutsuttu, punaviinistä tuttu resveratroli. Tämän lisäksi se sisältää lukuisia muita fenolisia yhdisteitä kuten esimerkiksi proantosyanidiiniä (OPC), katekiineja sekä epikatekiinejä. Männynkuorta on käytetty Suomessa pitkään tuomaan vastustuskykyä sekä ennaltaehkäisemään ja hoitamaan erilaisia sairaustiloja.

Puhdistamon Havupuu + Pakuri -uutteen kehityksessä haluttiin panostaa tuotteen vahvuuteen, jotta se olisi mahdollisimman riittoisaa ja helppokäyttöistä. Pakuriuute tuotteessa on noin 6 kertaa vahvempaa kuin tiivistämätön tavallinen uute. Havupuu-uute taas on jopa 20 kertaa vahvempaa, kuin tavallinen havupuu-uute. Havupuu + Pakuri -uute sisältää pakuri- ja männynkuoriuutetta suhteessa 50/50. Tuotteen tiiviyden vuoksi sitä tarvitsee käyttää vain pieni määrä. Mikäli on tarvetta tehokkaammalle kuurille, voi Havupuu + Pakuri -uutetta ottaa isommallakin annoksella turvallisesti. Kummallakaan uutteen komponentilla ei ole havaittu haittavaikutuksia pidempiaikaisessa käytössä eikä myöskään suurempaa annosta käyttäessä.

Havupuu + Pakuri on täysin Suomalainen tuote. Kaikki raaka-aineet tulevat Suomesta. Myös kaikki työvaiheet tehdään Suomessa. Raaka-aineet uutetaan aina tuoreina, pian keräämisen jälkeen.

Premium Maca

Maca on todellinen Superfood sanan jokaisessa merkityksessä. Maca on juurikasvi joka kasvaa perussa ja on korkeimmalla kasvava tunnettu ravintokasvi. Se on ollut iän kaiken vakiotavaraa perulaisessa ruokavaliossa. Macalla on lempinimi Perun Ginseng. Vaikkakaan se ei kuulu virallisesti Ginseng-sukuun, sillä on hyvin samakaltaisia ominaisuuksia ginsengin kanssa. Se on muun muassa hyvin voimakas adaptogeeni. Nimi kuvaa ominaisuuksia jotka auttavat kehoa selviytymään haastavissa oloissa - etenkin pitkittyneessä stressissä. Puhdistamon Premiun Maca on ainoa lajissaan, sillä se on sekoitus kolmea eri maca-lajiketta: keltaista, punaista ja mustaa macaa. Siinä missä keltainen maca on yleislajike, punainen maca sopii ennen kaikkea naisille ja musta miehille. Käyttämällä tasaista seosta saat kaikki mahdolliset hyödyt Maca-juuren legendaarisista hyödyistä.

Tuotekuvaus
Ruusujuuriuute

Ruusujuuri on lempinimeltään "Pohjolan Ginseng". Erityisesti sen vaikutusaluetta on stressinsiedon parantaminen. Sitä on käytetty moniin eri ongelmatiloihin iät ja ajat kuten fyysiseen jaksamiseen, väsymykseen ja masennukseen. Jopa lemmenjuomissa sillä on ollut sijansa, kun Casanovan uskottiin käyttäneen sitä 1200-luvulla. Puhdistamon ruusujuuriuutteen raaka-aine on lapista, Sallan yläpuolelta.

Tuotekuvaus
Sheikkeri

Puhdistamon oma sheikkeri on huolella valittu, laadukas ja jämäkkä sekoitin kaikille juomillesi jotka vaativat sekoittamista, kuten proteiinijauheet. Sheikkerin sisällä oleva teräspallo pitää huolen siitä että sisältö sekoittuu todella perusteellisesti. Pullo sopii käteen kuin nakutettu ja on luotettava käyttää. Ei pienintäkään pelkoa siitä että sisältö leviää treenikassiin niinkuin aika monelle meistä on joskus käynyt.

Sheikkerimme on:
 • BPA-vapaa
 • Siiviläpallo (ruostumatonta terästä) sisällä
 • Erinomainen luistamaton ote
 • Jämerä korkki saranalla, ei varmasti aukea vahingossa
 • Kansi on kunnon kierteillä kiinni, ei poksahda auki sekoittaessa
 • Helppo puhdistaa
 • Tilavuus 0,6l